Elevundervisning >>

FYENS RIDEKLUB

"ELEVSKOLE"

Fyens Rideklub har en stor og velfungerende elevskole. Der lægges vægt på kvalificeret rideundervisning, sikkerhed og god forståelse for heste og ponyer. Klubbens elevskole er både for børn og voksne. Børnene rider på eftermiddagshold, og de voksne på aftenhold.

Derudover er der hold for de helt små og nybegyndere.

På alle hold koncentrer undervisningen sig om opstilling, kontrol over hesten og forskellige rideøvelser afstemt efter rytterens, hestens og holdets kapacitet.

Rytteren sørger selv for hesten, både før og efter ridning. Det er derfor vigtigt, at man møder i stalden senest 20 minutter før ridetimen begynder, så der er god tid til at strigle og sadle ponyen eller hesten op. Desuden skal man afsætte ca. 15 minutter efter ridetimen, så man kan sadle af og sætte ponyen eller hesten ind i boksen, på en god og rolig måde, hvis der ikke er en rytter til den i timen efter.

Der afholdes et par elevstævner om året, en god forberedelse til "rigtige" stævner og en sjov dag. Klubben afholder ridemærkeprøver, hvor der indgår teoriundervisning.

Hvis du har lyst til at gå til ridning i Fyens Rideklub, så ring til kontoret tlf. 2289 4595 og aftal en prøvetime, eller mød op i den lille ridehal, og se hvad vi laver. Husk når du eller dit barn skal ride første gang, så skal man have ridehjelm eller cykelhjelm på og helst gummistøvler, eller andre smalle støvler med en lav hæl.

Hvis du vil vide mere...

Fyens Rideklub | Tarupgårdsvej 3 | 5210 Odense NV | Tlf. 6617 8850 | e-mail: kontor@fyensrideklub.dk