Fredagsspring

Fredagsspring

Der er Fredagsspringning for elevryttere i hal 2 eller på udendørsbanen kl. 15–18 ca. hver anden fredag.

For at deltage i springningen skal man godkendes af ens underviser.

Underviser: Morten Grøftehauge

Pris: 200,-kr pr. gang. incl. leje af hest.

Kommende datoer:

Fredagsspringerne har førsteret til hal 2 / udendørsbanen i tidsrummet.

Elev Springcup

I forbindelse med fredagsspring, vil der i hvert kvartal afholdes et stævne, hvor deltagerne opsamler point.

Springcuppen afsluttes med et springstævne i sidste kvartal, hvor årets vinder findes.

Regler for Elev Spring Cup

• For at deltage i cuppen skal man gå til fredags spring. Der vil i løbet af året være 3 kvalifikationer og en finale sidst på året.

• Springcuppen afvikles sådan at de fredage der er kvalifikationer, rider man i slutningen af timen en bane som man får en stilkarakter for.

• Det er de to bedste karakterer man har fået der tæller, så hvis man har deltaget i alle kvalifikationerne bruger man sine to bedste karakterer og har man kun deltaget i to kvalifikationer er det de karakterer man bruger for at komme til finalen.

• De 10 ryttere der har opnået højest karakter over to kvalifikationer går videre til finalen. Finalen afholdes sidst på året og bliver afviklet som et “rigtig” stævne.