Speakerseddel

Speakerseddel sponsorstævne FYR

Rytterens navn: __________________________________________________________________________

Hest navn: ­­­­­­­­______________________________________________________________________________

Klasse (angiv højde/Program):_____________________________________ Dressur %:_____ (udfyldes af sekretariatet)

Sponsor navn

(Dette navn bliverspeaket)

Antal kr. pr. % / pr. cm.

Fast beløb

(angiv i kr.)

Faktura (kun for firmaer, se info i bunden)

Udfyldes af sekretariatet

Ønsker man, som firma at få tilsendt faktura, bedes faktureringsoplysninger samt beløb, hurtigst muligt sendes til: fyensrideklub.staevne@gmail.com, hvorefter der fremsendes en faktura.

Denne faktura kan betales via mobilepay (husk at påføre faktura nr.) eller via FIK-nr. Betales der på dagen via mobilepay, kvitteres der for betaling på fakturaen.

Dette skema skal stadigvæk udfyldes og afleveres på dagen, selvom der skal tilsendes faktura, da den skal bruges til opgørelse og til at speake efter. Den skal afleveres Senest 1 time før start.

Der opfordres til at fakturaerne bliver betalt SENEST på dagen, da vi bedre kan holde styr på indtjeningen, som løbende bliver gjort op i løbet af dagen, og så vi kan tjekke om alle betalinger kommer ind.