Velkommen til FYR's elevskole

Velkommen til FYRs elevskole

I vores elevskole ligges der vægt på kvalificeret undervisning, sikkerhed og god forståelse for heste og ponyer.

Undervisningen består derfor udover selve ridningen også af teori, oplæring i soignering og opsadling.

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer, fra begynderen til dem der ønsker at ride konkurrencer, hvilket afspejler sig i vores undervisningstilbud, der spænder fra miniputhold (3-6 år) til elitehold og voksenhold.

Du kan se niveaubeskrivelser og fokusområder på de forskellige hold her.

Som elev på FYR har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, f.eks. elevstævner, ridelejr, ryttermærker og sociale arrangementer, som vores juniorudvalg arrangerer.

Kunne du eller dit barn tænke sig, at gå til ridning?

Så kontakt Tina Henriksen på kontoret og aftal en gratis prøvetime på Mail:kontor@fyensrideklub.dk eller på tlf: 22 89 45 95 (telefontid: torsdage kl. 12-14)

oplys alder på rytteren, om du/dit barn har redet før samt hvilke dage/tidspunkter der passer bedst, så er det nemmere for Tina at finde det rette hold til dig/dit barn.

I er selvfølgelig også velkomne til, at kigge forbi, møde hestene og se hvordan en ridetime foregår.

Holdoversigt kan ses her

Priser finder du her

Inden første ride time anbefaler vi, at man læser følgende materiale, for at få den bedst mulige oplevelse i stalden og ridetimen:

Ligesom man med fordel kan se instrutionsvideoerne "Hjælp i stalden”, som vores juniorudvalg har lavet i 2018.