Opstaldning

FYENS RIDEKLUB

"OPSTALDNING

OG FOLD"

Vi har plads til ca 70 heste og ponyer.

Stalden er udstyret med ventilationsanlæg og vinduer ud mod den udendørs ridebane og den er sikret med røgalarmer og branddøre samt videoovervågning.

Vi kan i øvrigt tilbyde skridtbånd, vandspiltov og solarium.

Der er fælles sadelrum med plads til 1-2 sadler pr hest og et skab pr boks. Der er vaskemaskine og omklædningsrum. Desuden er der er p-plads til trailere.

Alle bokse er strøet med træpiller, for at sikre et sundt staldmiljø. Der bliver muget 6 gange ugentligt. Alle dage i ugen fodres der 3 gange dagligt med fuldfoder og wrap. Hver hest har en individuel foderplan.

Tarupgård har mange luftefolde. Om sommeren er det muligt at få sin hest på græsfold. Om vinteren bruges jordfoldene.

Hele året tilbyder vi foldordning i hverdagene, hvor hestene bliver lukket på jordfold om formiddagen.

Hvis du vil vide mere...

Fyens Rideklub | Tarupgårdsvej 3 | 5210 Odense NV | Tlf. 6617 8850 | e-mail: kontor@fyensrideklub.dk