FYENS RIDEKLUB

Vi er fantastisk glade for, at det er lykkedes at få to sponsorater i hus.

Fioniabank har valgt at begave os med et flot sponosrat på kr 70.000 til nye bokse til vores lade.

Nordea har været så venlige at sponsere kr 20.000 til nye springstøtter.

Sydbank har sponseret et flot beløb på kr 25.000 til hjælp til nye ridehusbunde.

Vi har netop fået besked fra Odense Kommune omkring 2:1 tilskud til nye ridehusbunde i vores haller og også dette er i hus. Vi arbejder på egenfinansieringen og håber på at kunne gå i gang i starten af det nye år.

Sidst men ikke mindst har vi netop modtaget et sponsorat på kr 10.000 til hjælp til anlæggelse af en longeringsrotunde fra Alfred og Inger Hansens Fond. Inger Hansen har selv gennem en årrække været tilknyttet FYR.

Hermed en stor tak til sponsorer, Odense Kommune og ikke mindst Christina og Lene, som har gjort et super forarbejde.

I øvrigt også en stor tak til alle vores trofaste sponsorer, I gør en kæmpe forskel for klubben. Om det er gaver til vores årlige sponsorstævne, præmier til vores stævner eller andre bidrag.

På listen nedenfor finder vi ikke følgende sponsorer: Nadja fra butik Perlen i Odense og Pia Holt, som begge er ryttere på elevskolen og sponsorer af elevhesten "Perlen". Tusind tak!

Støt vores sponsorer, de støtter os

Fyens Rideklub  | Tarupgårdsvej 3 | 5210 Odense NV | Tlf. 6617 8850 | e-mail: kontor@fyensrideklub.dk