Bliv rytter

Bliv Rytter!

1. Første kontakt:

Send en mail med alder og eventuel ride erfaring på den der gerne vil starte til ridning samt, hvilke dage og tidspunkter der passer jer bedst.

2. Når der er aftalt en prøvetime:

Vi vil bede dig om, at læse vores ordens- og sikkerhedsregler, samt finde følgende udstyr frem:

• Ridehjelm eller cykelhjelm.
    • Der er enkelte hjelme til låns på rideskolen, hvis ikke du har en selv.
  • Ridebukser eller træningsbukser.
    • Vi fraråder cowboybukser, da de gnaver i syningerne.
  • Lukkede sko eller støvler med hæl.

3. Når du skal til ridning første gang:

Timen starter 20 minutter før den egentlige ridetime, hvor hestene gøres klar oppe i stalden. Vi anbefaler du kommer i god tid og hilser på din ridelære og din hest. Der vil være hjælpere i stalden mandag-torsdag mellem 16 og 19, som giver en hånd med at gøre hestene klar.

4. Efter prøvetimen:

Send en mail til Morten Grøftehauge på: kontor@fyensrideklub.dk, hvor du giver besked om du ønsker at fortsætte til ridning.

Vi vil gerne have besked hurtigst muligt, da der kan være andre på venteliste til holdet.

Print og udfyld en indmeldelsesblanket, som afleveres til ridelæren eller i postkassen ved kontoret (du kan også få en blanket udleveret af din ridelære).

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Fyens Rideklub.

Lidt ekstra info:

• Aftal med din ridelære, hvordan du giver besked, hvis du er forhindret i at komme til ridning.
  • Før du går ud og køber en hel masse udstyr, så anbefaler vi du spørger din ridelære til råds.
  • Se, hvad det koster at gå til ridning på vores prisliste.
  • Vi har lavet nogle videoer, så du kan komme godt igang i stalden. Du finder dem her: Hjælp i stalden