Opstaldning

OPSTALDNING

FYR tilbyder opstaldning i vores lyse stald med bokse på 3x3,5 m. Stalden er sikret med røgalarmer og branddøre samt videoovervågning. Desuden er der ventilationsanlæg for at sikre et godt indeklima.

Nogle af boksene har vindue der kan åbnet ud til den udendørs ridebane.

Alle bokse strøes med træpiller, for at sikre et sundt staldmiljø. Der bliver muget 6 gange ugentligt. (mandag-lørdag)

Alle dage i ugen fodres der 3 gange dagligt med fuldfoder (Duvil basis) og wrap.

Hver hest har en individuel foderplan.

Der er mulighed for både heldags fællesfold og ene timefold samt ind og udlukning.

Du kan se de forskellige muligheder her.

Som opstalder på FYR får du adgang til alle vores dejlige faciliteter.

Opstaldning pr. måned:

Boks ved 1. og 2. hest/pony   2.950,00 kr.

Boks ved 3. hest/pony           2.650,00 kr.

Lukket spiltov pony               2.450,00 kr.

Priserne er inklusiv ridehuskort og adgang til skridtbånd

Boksreservation:   700,00 kr.

Boksreservation skal meldes inden d. 20. i måneden før og gælder under normale omstændigheder 1 måned. Der kan som udgangspunkt maksimalt reserveres i 3 måneder, dette er dog kun efter aftale.

Depositum:  2.950,00 kr.

Betales sammen med 1. måneds opstaldning.

Alle heste i stalden får taget gødningsprøve 2 gange årligt og ormekur gives efter behov. Betalingen opkræves på faktura sammen med opstaldning.

Ønsker du en boks på fyr eller har du spørgsmål vedr. opstaldning, så kontakt Morten på

tlf.: 22 19 34 24.

Vi afholder både D,- og C-stævner, hyggelige arrangementer, f.eks. fællesspisning samt nogle gode fester.

Selvom vi ligger tæt på Odense centrum, er der stadig mulighed for en tur i skoven på hesteryg. Fra Tarupgård udgår et vidtstrakt net af ridestier gennem skovene i ådalene ved Stavids å og Ryds å. Stierne giver mulighed for turridning over Villestofte til Paarup og via Langesøstien helt til Langesøskovene. Der er også mulighed for at ride gennem Næsby Mose til Kirkendrup og videre til den nye skov ved Næsbyhoved-Broby.

Som opstalder skal man være medlem af klubben.

Her er plads til alle fra hyggerytteren til konkurrencerytteren.