Elevskole Cup

Elevskolecup 2019/20

Ti ryttere fra FYR´s elevskole har deltaget i DRF´s elevskolecup 2019/2020.

De har gennem et puljesystem, der har kørt siden oktober 2019, kvalificeret sig til en plads i finalen sammen med 5 andre hold.

Turneringen havde 78 tilmeldte hold og de to bedste 2 hold fra hver region kvalificerede sig til finalen.

Finalen blev afholdt i weekenden d. 5.-6./9-20 hos Equitour Denmark sideløbende med Danmarksmesterskaberne i dressur for seniorer.

Pigerne var stjerner og red sig til en flot 3. plads. SÅ FLOT

Vi ønsker alle rytterne tillykke og takker alle deltagende ryttere for at have repræsenteret FYR på flotteste vis og kvalificeret FYR til Finalen, samt stort tak til Katrine og Tina, der har været tovholdere på holdene og fulgt pigerne rundt til de forskellige stævner.

Hvad er DRF Elevskole Cup:

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Cuppen giver elevskoleryttere en unik oplevelse, for at deltage i stævner, hos andre klubber med Elevhold, og klubben skal ikke tænke på at skulle transportere elevhestene. I denne cup er det kun ryttere der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille pony/heste til rådighed for de deltagende ryttere.

2 rytterer rider LD1 og 2 ryttere rider LC1.

NB! der er specielle programmer til elevskole cuppen. Programmerne kan ses her

De ti elevryttere der har været med til at kvalificere Fyens Rideklub til finalen i Elevskole cuppen.

De ti ryttere er: Mathilde Tvingsholm, Ella Pilsmark, Tilde Juul, Naja Michelsen, Jaqueline Sommer, Amalie Duus, Emma Nielsen, Caroline Holst Bloch, Frida Bau og Emma Kieler.

De 4 dygtige og glade piger efter præmie-overrækkelsen:

Naja Michelsen, Ella Pilsmark, Tilde Juul og Jaqueline Sommer sammen med deres stolte trænere Katrine Helbo og Tina Skovhus Henriksen.