Privat undervisning

Privat undervisning

Dressurundervisning 

Ved berider Mette Rasmussen


Mette underviser ryttere og heste på alle niveauer, og du finder hende på FYR hver onsdag i tidsrummet 17.00 - 20.30.


Pris og tilmelding

Prisen for en halv enetime (30 min.) er 275kr. 


Tilmelding sker uge for uge via opslag i facebookgruppen Medlemmer af F.Y.R. - Fyens Rideklub. Tovholder er Bolette Hilbert.


Spring-, bom- eller dressurundervisning

Ved Thomas Uhler


Thomas er uddannet berider, og han underviser i spring på FYR hver torsdag. Du kan enten ride på hold af 2-3 ryttere eller få eneundervisning (dog ikke hvis der er rift om tiderne). 


Ryttere, som rider, hjælper med at sætte bane op eller ned, og ridehuset lukker.


Pris og tilmelding

Prisen for springning på hold (2-3 ryttere) er 150kr pr. rytter. Eneundervisning i 30 min. koster 250kr. Ryttere udefra skal desuden betale 50kr i ridehuskort, hvis de er medlemmer og 75kr for ikke-medlemmer.


Betaling sker over MobilePay på nr. 38123 samme dag. Og tilmelding foregår uge for uge i facebookgruppen Undervisning ved Thomas Uhler - FYR. Tidsplan kommer op tirsdag aften, og du faktureres fuld pris, hvis du melder afbud efter, tidsplanen er offentliggjort. Tovholder er Line Kiilerich. 


Du har også mulighed for at få bom- eller dressurundervisning hos Thomas Uhler. Det er mindre fast, men finder gerne sted enten før eller efter torsdagsspringningen eller på fredage eller lørdage, hvor Thomas har mulighed for at være på FYR. Al koordinering i den forbindelse forgår også i facebookgruppen.